Nagra bilder iaf.




Bild 1: Djungeln i Rampurwadi.
Bild 2: Honshus med Tv & DVD
Bild 3: Trevligt folk

Update, MUMS

Vi har precis landat i Solapur igen efter tva dagars visit i Gulbarga dar vi fick se mycket intressanta projekt, en mycket fin skola och ett imponerande sjukhus! Mer om detta kommer senare. Det kommer aven att komma upp lite bilder och en till videodagbok snarast. Tyvarr ar inte internetuppkopplingen allt for rapp som vi har det nu, men vi jobbar pa det sa hall utkik! Nu tankte vi slanga upp ett litet utdrag ur varan heta dagbok, bring it on;

29/8 2010 – I ponnyrummet Maj Franzens bongalow; Solapur

 

Det blev en trevlig afton i Aurangbad, dusch i ett hörn, försök till skitsläpp i ett hål, blomkransar, Arab samt sångbattle med ungdomarna och pastorn. En väldigt trevlig kyrka med skönt folk som vi fick snacka lite fotboll och tvspel med. Joel blev jämförd med Cristiano Ronaldo, utseendemässigt (antagligen fotbollsmässigt med) och det är bara att hålla med. Vi fick sedan tränga oss in i en jeep igen, denna gång lite trängre då ett säte krångla, för att bege oss till nattbussen med Solapur. Bussen var överförväntan med sköna(!) sängar. Klart det var trångt och mysigt men med AC och fläkt blev färden överkomlig, dock utan för mycket bra sömn. Lite sletna anlände vi till Solapur där vi blev upphämtade och körda till Maj Franzens bongalow på Kiss&Bajsgränd. Här verkar det som att vi ska tillbringa de närmaste månaderna och vi känner oss ganska komfortabla här med riktig toalett, dusch och sängar. Ska nog förhoppningsvis gå bra.

 

I Solapur har vi nu tillbringat en dag ungefär, vi har bara tagit det lugnt, kollat in staden lite, suttit på internetcafé ett tag och kunnat ladda upp lite vettiga inlägg på bloggen! Vi har också hunnit med att gå på gudstjänst, där fick som vanligt bjuda på lite sjönsång och även lära söndagsskolebarnen sjunga; Med Jesus i båten…

Vi har träffat kruttanten numero Uno, hon heter Annie och har minst sagt pondus. Kan bli intressant att se vad hon kan hitta på för saker åt oss. Annars finns det många olika folk runt omkring där vi bor, vi har inte riktigt hunnit få grepp på vilka alla är och vad dom gör men det lär vi hinna ta reda på. Läget är överlag bra, alla har drabbats av en däng med hemlängtan ( joppe tryckte in lite förkylning också ) detta har lösts med telefonsamtal, pepsi & chips och lite coldplay. Känns långt till 10 december nu men när man kommer ”vardagslunket” hoppas vi på att det rullar på. Nu ska vi snart åka tåg till Gulbarga och vara där i två dagar, ska bli spännande som det mesta här i Indien. CCCCC ya!

Puss & Kram

Jonathan & Joel


Curr(y)ent place: Solapur - mindre svettig horna
Now playing: Med Curry i baten - Volunteers
Curr(y)ent health status: Joppe mustig italien mustasch, Joel moppemusch level.2


// Batman - The dark Curry

Har kommer hela

Vi missade en bit av forra videon, har kommer hela. Om nagon timma aker vi till Gulbarga, hors!




Forsta forsok til serious update.

Efter 4-5 dagar reste vi till Aurangabad och sma byar runt omkring och kollade pa olika projekt. Manga mikrolansprojekt och undervisning for bonder. Vi hade en underbar tid med massor av skona manniskor som motte oss och visade oss sina hem. Vi fick for forsta gangen spela cricket med grabbarna p[ hostel, hemmet dar vi bodde. Det slutade med vinst och en allvarlig skada Joppe kanske aterhamtar sig ifran.

En av kvallarna fick vi skjuts till ett berg som varan vard pastod var valdigt vackert. Dar spelade vi in vart forsta videoinlagg efter att blivit halvt jagade av en kossa. Vi traffade aven pa ett vattenfall, apor, valle och alen. Vi aterkommer om mer. Det finns hur mycket som helst att skriva om, men vi nojer oss har nu. HCC gor i alla fall ett grymt arbete.




Curr(y)ent place: Solapur - svettig horna
Now playing: Sol, vind & svett - Tedd currystad
Curr(y)ent health status: Joppe svettig Joel svettigare

Vi hors!
//Curry, Curry Bond

Cave rave

Vi var och kollade in Ellora caves utanfor Aurangabad igar. Det var forsta riktiga turistdagen an sa lange och Joel blev pa sa gott humor att han dansade loss i en av grottorna.



Horn OK Please

Vad hande Sverige? Vart tog tutan vagen? Varfor denna pinsamma tystnad pa vagarna?
Hur som helst ar det lugnt, Indierna kompenserar det gott och val.

Curr(y)ent place: Iway, Pune, India
Now playing: Dr Bombay
Curr(y)ent health status: Joppe uppstoppad, Joel kissenodig.

Gott folk, ta och klipp naglarna, slang besticken och at med handerna.

Video(r) kommer sa fort vi hittat en dator med usb eller att den hittar oss.

//Kenny Curryfighters


Bloggen rullar

Bloggen rullar, när internet hittas. Stay tuned!


//currynators

RSS 2.0