Update, MUMS

Vi har precis landat i Solapur igen efter tva dagars visit i Gulbarga dar vi fick se mycket intressanta projekt, en mycket fin skola och ett imponerande sjukhus! Mer om detta kommer senare. Det kommer aven att komma upp lite bilder och en till videodagbok snarast. Tyvarr ar inte internetuppkopplingen allt for rapp som vi har det nu, men vi jobbar pa det sa hall utkik! Nu tankte vi slanga upp ett litet utdrag ur varan heta dagbok, bring it on;

29/8 2010 – I ponnyrummet Maj Franzens bongalow; Solapur

 

Det blev en trevlig afton i Aurangbad, dusch i ett hörn, försök till skitsläpp i ett hål, blomkransar, Arab samt sångbattle med ungdomarna och pastorn. En väldigt trevlig kyrka med skönt folk som vi fick snacka lite fotboll och tvspel med. Joel blev jämförd med Cristiano Ronaldo, utseendemässigt (antagligen fotbollsmässigt med) och det är bara att hålla med. Vi fick sedan tränga oss in i en jeep igen, denna gång lite trängre då ett säte krångla, för att bege oss till nattbussen med Solapur. Bussen var överförväntan med sköna(!) sängar. Klart det var trångt och mysigt men med AC och fläkt blev färden överkomlig, dock utan för mycket bra sömn. Lite sletna anlände vi till Solapur där vi blev upphämtade och körda till Maj Franzens bongalow på Kiss&Bajsgränd. Här verkar det som att vi ska tillbringa de närmaste månaderna och vi känner oss ganska komfortabla här med riktig toalett, dusch och sängar. Ska nog förhoppningsvis gå bra.

 

I Solapur har vi nu tillbringat en dag ungefär, vi har bara tagit det lugnt, kollat in staden lite, suttit på internetcafé ett tag och kunnat ladda upp lite vettiga inlägg på bloggen! Vi har också hunnit med att gå på gudstjänst, där fick som vanligt bjuda på lite sjönsång och även lära söndagsskolebarnen sjunga; Med Jesus i båten…

Vi har träffat kruttanten numero Uno, hon heter Annie och har minst sagt pondus. Kan bli intressant att se vad hon kan hitta på för saker åt oss. Annars finns det många olika folk runt omkring där vi bor, vi har inte riktigt hunnit få grepp på vilka alla är och vad dom gör men det lär vi hinna ta reda på. Läget är överlag bra, alla har drabbats av en däng med hemlängtan ( joppe tryckte in lite förkylning också ) detta har lösts med telefonsamtal, pepsi & chips och lite coldplay. Känns långt till 10 december nu men när man kommer ”vardagslunket” hoppas vi på att det rullar på. Nu ska vi snart åka tåg till Gulbarga och vara där i två dagar, ska bli spännande som det mesta här i Indien. CCCCC ya!

Puss & Kram

Jonathan & Joel


Curr(y)ent place: Solapur - mindre svettig horna
Now playing: Med Curry i baten - Volunteers
Curr(y)ent health status: Joppe mustig italien mustasch, Joel moppemusch level.2


// Batman - The dark Curry

Kommentarer
Postat av: Sigurd& Gunilla

Hej Joel& Joppe!En liten hälsn.från "gamlingarna". Vi är glada att höra o se att ni fixar det mesta! Dagarna som gått sen vi sa hej då har ju varit intensiva,fulla av intryck-sånt känns i hjärtat!Vi tror ni har klarat "eldprovet" nu.Gud är med er!Kramar från Hjortstigen.

2010-08-31 @ 18:34:48
Postat av: Joel

Hej! Vad roligt att ni ocksa kollar in den har bloggen ibland (: Ja det kanns som att man iaf klarat den forsta lilla "chocken", sa det har ska vi nog ta oss igenom! Hoppas allting ar underbart bra dar hemma i Sverige, njut av det skona hostvadret och allt gott och bra man har i vart Sverige. Saknar er (:

2010-09-02 @ 15:37:29
URL: http://projectcurry.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0