Detta var en fin ren, Linus han ar klen.

Namaste, tjenare, hej, hello, tjabba!

Kara lasare, vi ar lika ledsna (om inte mer) som er over att bloggen gatt ner sig sa. Vi har fortfarande internetkrangel och det vi kan halla oss till ar svettiga internetcafen. Men vi har i vilket fall nu lyckats med att fa upp tva valdigt givande bilder och i samband med detta avger vi en liten rapport om vad vi pysslat med den senaste tiden.

Vi har den senaste manaden rest runt valdigt mycket och ar lite lagom trotta pa de indiska tagen och bussarna. Dock inte pa priserna, dom gillas starkt! Vi drog en svang till staden Gulbarga dar vi fick hoppa in som.. ja kalla det idrottslarare. Volleyboll, fotboll och diverse lekar lardes ut till de glada skolbarnen. Intressant! Vi fick aven kolla in ett skolbygge och hjalpa till att effektivisera sandbarandet. Det har aven blivit en svang ner till staten Kerala i sodra Indien, ett mycket fint stalle dar vi traffade tva valdigt fina familjer (liknar oss) som vi spenderade nagra trevliga dagar med! Efter detta bar det av mot Pune dar det blev lite dokumentering infor vart skolarbete och vi hann ocksa med att besoka ett indiskt brollop. Det ar inte riiktigt som i Sverige! T.ex. dansade brudparet till en technoverision av "My heart will go on". Men drag blev det och vi dansade oss svettiga med ett gang skona indier. Nu har vi varit ett tag i Solapur igen och lite brunnsarbeten har gjorts, nu vantar, forhoppningsvis, borrning av brunnar.

Tiden rullar pa snabbare an Anders.G tar sig fram i liftkon och det ar endast en och en halv vecka kvar har i Solapur. 24 dagar kvar till avresa innebar att forsta luckan i adventskalendern oppnades idag. Bilden, en ren. Darav det fina rimmet i rubriken. Uppdraget: "Ett rim till varje bild" ar givet! Forhoppningsvis kan vi uppdatera er nagra ganger till och ge er lite rim som gradde pa moset. For att skriva om finns det verkligen, vilken resa det har varit! Finns maaaassor av historier att dra och an ar det inte slut. Nu ska vi hem dricka te/choklad, manligt!




Dansa!



Pa vanster sida: Daniel Ahlfeldt & Pa hoger sida....??


Curr(y)ent place: Svettigt CYBERcafeee
Now playing: Currybells - Aint no mountain curry enough
Curr(y)ent health status: Langtansfulla efter allt svenskt sasom snoslask, badkar och glogg framfor brasan.


// Black curry down

Kommentarer
Postat av: at naf

Har hört att hönan till höger har ett namn som kanske härstammar från namnet på växten "Nerium oleander" och att namnet används på vissa dialekter i Hawaii, men mer än så får ni inte, resten får ni googla fram..



Dasvedanja som vi säger här i storstaden.



Ps har lärt mig att läsa hieroglyfer den här veckan, behöver dock ett hjälpblad ibland (jag är patetiskt dålig än så länge), men jag kan skrivreglerna nu.

Vänliga hälsningar (vikt tyg)(asätande fågel)(uggla)(liggande lejon) inom rektanel med fågelmunnen öppen mot höger.

2010-11-17 @ 20:57:27
Postat av: wheaton

Villka underliga Initialer du får med det egyptiska namnet!? / (mask)(lejon)(blad?)

2010-11-17 @ 23:45:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0