Möblera med stil!

Dags för en liten inblick i vårt indiska liv igen.
I torsdags blev vi inbjudna till 103års-jubileum på hostelet här intill. Glada i hågen traskade vi iförda våra vackra Sverigetröjor bort mot festligheterna. Dagen började starkt med en fotbolls"match" då vi sprang runt som yra höns tillsammans med friskt sparkande indier. Fotboll är inte någon direkt stor sport här nere och det kunde man ana.. 
Vi fortsatte i högt tempo med nästa aktivitet: cricket. Och nu blev det minsann bra fart på alla hostelflickorna, stora som små. Nästan främst ledarna/lärarna som verkade ta det hela på fullt och blodigt allvar. De mindre seriösa svenska gossarna blev nästan lite skrämda och lät indierna styra dem i spelet.
Efter denna heta match var det dags för ett gäng stafetter, där vi visade prov på vår otroliga styrka när vi tog hem priset för "bäraindiskabarnstafetten". 3 barn i ett fång ett par vändor och vinsten var i hamn!
Vi fick även lära oss spelet "Throw Ball" som vi fick lära oss en, vad vi hoppas på, mindre seriös variant av. Det gick helt enkelt ut på att två lag skulle kasta en boll emellan sig utan att direkt bry sig om hur. Tappade man bollen så förlorade man ett poäng.. Ja! De två svenska fyrtornen stod mest och tittade på varandra förundrat men verkade enligt indiska hejjarop lyckas med spelet.Dagen fortsatte med Chicken Biriyani och chokladtårta samt ett filosofiskt samtal med jurist-Michael.
Som avslutning på denna magnifika dag  fick vi plantera varsitt träd på gården. Vi hade köpt varsin palm, men vi fick inte plantera endast detta utan lite allt möjlig bl.a. ett träd som indierna kallade Christmas Tree. Så vi får väl se om det står en pyntad julgran där en snöig julafton.
Helgen har varit tämligen långtråkig då vi inte haft något arbete. Men med mycket tid kan man alltid fira in oktober med massa choklad och cola, fira Gandhis födelsedag med gasoltubsträning, havregrynsgröt och actionfilm.
Man har också tid att läsa en bok, bygga ett nöjesfält och städa.
Och ja du läste rätt, vi har städat och möblerat om. (Mamma, tyvärr så är detta en talang upptäckt här nere och vi har ingen plats i ryggsäcken för att ta med den hem).

Här kommer en liten film som vi gjorde medan vi städade under en mindre arbetsam, stressig och aktiv lathelg:




Kommentarer
Postat av: ss

Ser jag en IBM thinkpad eller lurar mina gamla ögon mig?



Sen måste jag erkänna att jag saknar affischen på Allison Stokke som borde sitta på väggen..

Här har ni något att vila ögonen på..

Som D brukar säga

http://www.youtube.com/watch?v=zasPlQYZEHw

2010-10-03 @ 19:26:17
Postat av: J&J

Ingen IBM här inte, tänk mer i stil med sågverk/acer.



Inget stokkeande här inte, det får ni hållas med där hemma!

2010-10-03 @ 19:30:33
URL: http://projectcurry.blogg.se/
Postat av: Ida

Åh! Shahrukh Khan! Honom vill jag också ha på min vägg!

2010-11-23 @ 15:59:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0