Mumbai tonight

Planerna var att de första dagarna den här veckan skulle vi ut till en by och borra och montera en brunn och sova där två nätter tills arbetet var klart. På Måndagen kom vi till verkstaden och fick veta att det var inställt på grund av att en nära vän till alla arbetarna hade gått bort. De sa till oss att komma tillbaka dagen efter för att börja då istället.

Dagen efter kom vi till verkstaden taggade på nytt. Men då var planerna ändrade igen. Ingen övernattning eller borrning, nu var det dags att åka en kort bit och reparera några gamla vänner till oss. Ett par brunnar vi varit vid två gånger redan och arbetat med.
Vi fick också veta att idag, onsdag, skulle vi inte vara med heller eftersom att det var festivalens sista dag och folk var lite vilda och trafiken skulle vara stoppad på flera ställen. Då tyckte vi det var dags för oss att jobba lite på "Hostel" igen. Det finns som vi sagt innan ett hostel bredvid vårat hus där vi hjälpt till med att måla innan. På hostelet bor små flickor som antingen inte har någon förälder, bara har en ensamstående eller har en handikappad förälder. Där tog vi på oss att måla några av deras takbjälkar och dörrar i ett nyrenoverat hus.

Ikväll, om några timmar, ska vi ta ett tåg till Mumbai (Bombay) där vi ska besöka några av HCC:s projekt. Tåget tar ungefär 8 timmar och vi vet inte exakt hur det kommer se ut så vi är lite nyfikna på om vi kommer få någon sömn inatt.

På söndag återvänder vi och då ska vi ta tag i att planera de kommande veckornas arbete med vår man Philip.
Vi har satt ihop en kort film om en av förra veckans "jobbdagar". Vår minst stressiga dag sen vi kom till Solapur antagligen. När vi kom till verkstagen och begav i lastbilen fick vi veta att vi skulle kolla på medans muraren och hans gäng skulle göra arbetet och vi skulle kolla på. Då tog vi chansen att filma lite o ta kort. Några kort har ni redan sett, här kommer en film. Inte helt seriös film, men den berör i alla fall Joppes befordran.




Kommentarer
Postat av: valle

dina lärlingar tar lika mycket intryck av dig som Limpan ungefär. Det är alltid nåt!

2010-09-28 @ 00:43:14
Postat av: J&J

Det är svårt att få med deras hängivenhet på film bara. Limpan hade fullt upp med att beta, ingen kan klandra honom för det.

2010-09-28 @ 05:23:36
URL: http://projectcurry.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0