Kann ingen sorg for oss Solapur

Pa fredag smaller det! Da lamnar vi Kiss&Bajsgrand med grat i halsen och den sedvanliga doften i nasan. Det ar med stor sorg vi nu gar pa vara alskade gator och grander med alla fina kossor, bufflar asnor, hundar och alla blandningar som verkar ha uppstatt dar emellan. Vi har borjat forsoka ta avsked fran alla vara vanner vi mott har nere, bland dom Kruttanten (Hon har ett hjarta av guld. Eller hjarta av chilli som man sakert sager har nere.), Pastor Hård, Broder Cola (Varan lokala Cola-distributor), Broderna Cyber (Tva broder som driver ett internetcafe som helst av allt saljer film), TommyBoy (Hushunden som har ENORM forkarlek for mat och har annu inte visat tecken pa rabies trots ett bett fran Joel.) och manga fler idoler vi hittat har nere.
Efter var avfard fran Solapur blir det tva veckor av allmant kringstrovande i stader som Pune, Mumbai och Mangalore dar vi forhoppningsvis lyckas hitta en vag eller tva att surfa pa. Vi tanker forsoka njuta av detta till fullo, trots att nagot i oss drar norrut, mot kylan i Sverige. Kanske ar det en instinkt vi har som flyttfaglar eller bara vanlig saknad efter normala palagg till mackan. Sanna tankar filosoferade en av oss om for ett tag sedan nar vi fick se ett vackert vattenfall utanfor Pune. Men medans vattenfallet tog fram djupa fragor och en filosofisk kansla i Joppe, tog den fram ovantat stora moderskanslor hos Joel. Det finns bilder pa det har nedanfor om ni vill se.

Vi hoppas alla har ett bra snoovader dar hemma sa fortsatter vi att steka i vara hemska 30 grader och blir trakigt bruna(Eller?). Hur som helst tackar vi for ikvall!

Kommentarer
Postat av: valle

julen närmar sig med ormsteg! m å s t e se petter ferneman i detta klipp i sitt esse :D:D



http://www.youtube.com/watch?v=NSd8BX8RHHM&feature=related

2010-11-23 @ 20:54:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0